• Vintage cover band

Vintage coverband van stijlvolle topmuzikanten, gezellige feestband.

Vintage coverband, een band van stijlvol vintage geklede topmuzikanten met een repertoire en uitstraling waar je voornamelijk op wil feesten en dansen: een coverband om op te feesten. Meezing liedjes van toen zoals ‘Proud Mary’, ‘I just wanna make love to you’ tot aan de nieuwe standaard uit de TOP40 zoals ‘Uptown Funk’ en ‘I can’t stop the feeling’.

Deze band bestaat uit beroepsmuzikanten die goed spelen, show geven is hun tweede natuur. Deze vintage coverband is erop gericht hun publiek met een eeuwige herinnering naar huis te laten gaan.

Deze vintage coverband is de grootste band van Maurits Malherbe en is gespecialiseerd in bruiloft, privé feest, openbare evenement en bedrijfsfeest.

Samenstelling:

Zangeres Mindy, zangeres Nikky, gitarist, toetsenist, bassist, drummer, percussie, blazers, drummer

Speeltijd

3×45 minuten

 

YOUTUBE CLIPS

Geen zorgen over live muziek met vintage coverband

Met mijn vintage coverband heeft iedereen altijd glimlachende gasten omdat deze band bestaat uit toegankelijke, gezellige muzikanten. Daarnaast is er altijd goed geluid en een leuke lichtshow. De band heeft werkt altijd samen met een vast professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierdoor is het geluid altijd op gecontroleerd volume en heeft de band een aanspreekpunt in de zaal. De band en de geluidstechnici willen maar 1 ding: een geslaagd evenement met blije mensen.

vintage cover band
vintage cover band
vintage cover band
vintage cover band
vintage cover band
vintage cover band

Stuur een vraag over de band Mindy