Vintage band, stijlvol, hits van toen en nu als akoestische live muziek

Vintage band

Akoestische live muziek

U bent op zoek naar een akoestische band, bekende liedjes in een akoestische versies. Omdat u een aangename klank wil op uw evenement. Een vintage band, in de stijl The Great Gatsby. De band moet er goed gekleed uitzien, echt iets bijzonders en stijlvol. De zangeres zingt de sterren van de hemel. U houdt van het instrument de contrabas, dit staat sjiek en klinkt bijzonder warm. De gitarist speelt mooie akkoorden maar speelt ook dansbaar. Een beeldschone dame op percussie heeft een aangenaam dansbare groove, voor degene die wil dansen is het perfect maar ook voor de gasten die willen praten.

Vintage band, covers in akoestische stijl of funky bandje.

Deze akoestische band bestaat uit zangeres, gitarist (of pianist Jeroen, contrabas en percussioniste.
Deze beroepsmuzikanten voelen zich thuis in allerlei soorten bekende liedjes in diverse stijlen (pop, funky, jazzy, ballads). Een hit van Stevie Wonder, Tina Turner uit de 80’s, tot Bruno Mars of Justin Timberlake van nu. De band speelt zo dat jong en oud kunnen genieten van live muziek.

Specialisten in muzikale omlijsting met goede en fijne muzikanten

De bandleden hebben allen veel ervaring met diverse soorten muzikale omlijsting: een huwelijksceremonie, bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest of verjaardag. De bandleden zijn professioneel en mixen zich zonder diva gedrag in uw evenement, goed gekleed in vintage kleding.

Vintage band:
Zangeres, gitarist of pianist, contrabassist en percussioniste

Prijsindicatie

Prijzen tussen €1600 – €2100. Deze band heeft een hoge kwaliteit in alles + vele mogelijkheden/opties. Daarom is de prijs afhankelijk van allerlei factoren: we maken graag offerte.

Optioneel:
DJ Good Vibe (draait in de pauzes van de band en evt ervoor en erna)

vintage-band

Akoestische vintage band met contrabas, pianist, gitarist en percussie tijdens bruiloft en feest.


Akoestische Vintage band is te boeken voor vele evenementen: bruiloft, receptie, festival, verjaardag, borrel, live achtergrondmuziek, tuinfeest. Akoestische band Vintage maakt altijd snel een offerte en staan open voor overleg, een mailtje beantwoorden we snel. Of bel met Maurits: 06 27878668.

Unieke akoestische band met een ruim repertoire, geschikt voor iedereen

Deze band heeft een speciaal repertoire voor bruiloftmuziek, echte trouwliedjes. Akoestische muziek geeft een extra love sound, een romantisch geluid dankzij de akoestische gitaar, de kaarsjes op de piano, de warme klank van de contrabas. Geschikt voor ceremonie, receptie of avondfeest.

Akoestische vintage coverband
blank
blank
blank