Jennifer Ewbank: zangeres met haar piano in stijl.
Live achtergrondmuziek, bruiloft muziek of.. dansen

Jennifer Ewbank – zangeres met piano

Stijlvol live-entertainment van topkwaliteit met een keur aan liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten.

Jennifer Ewbank biedt u live-entertainment van topkwaliteit met een breed repertoire aan liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Jennifer treedt solo of met haar eigen muzikanten op. Zo kan zij samen met een gitarist, contrabassist, saxofoniste of een DJ een geslaagde combinatie vormen wanneer de gelegenheid hierom vraagt.

Jennifer Ewbank is te boeken in akoestische band of met DJ

Jennifer is te boeken voor besloten evenementen, (bruiloft, receptie, tuinfeest, diner) en openbare evenementen als zoals een beurs of een opening. Door persoonlijk contact met de klant over diens wensen, weet zij iedere keer de juiste gevoelige snaar bij het publiek te raken. Bijvoorbeeld wanneer de klant of bruidspaar de wens heeft een nummer buiten het bestaande repertoire ten gehore te laten brengen kan zij in overleg een meer op de gelegenheid toegespitst, persoonlijk lied componeren.

De speciale liefde voor muziek en de muzieknoten zijn haar met de paplepel ingegeven. Dat is ook niet zo verwonderlijk met de muzikale genen die door haar familie gieren. Zingen kon Jennifer dan ook al toen zij haar eerste stappen deed en enkele jaren later kwam daar ook nog het componeren bij. Jennifers muziek kan het beste omschreven worden als kwetsbaar, puur en oprecht.

De combinatie van haar engelachtige stem en haar innemende persoonlijkheid zal bij iedereen een gevoelige snaar raken.

Tegenwoordig laat Jennifer een groter publiek meegenieten van haar passie voor muziek. Ook u kunt haar boeken voor uw event!

Samenstelling
Jennifer Ewbank: zang/pianio,
contrabassist/Dj, saxofoniste, percussioniste

Live achtergrondmuziek

Zang, piano. Aangevuld met contrabas, saxofoniste, percussioniste

Dansbaar / hits van nu:

Zang, piano, DJ, contrabas, saxofoniste, percussioniste

Bruiloft muziek met Jennifer Ewbank:

Jennifers muziek hoort als een maatpak bij een bruiloft. Met haar “Endearing Wedding Songs” draagt zij bij aan het onvergetelijke moment voor de newlyweds. Jennifers charmante verschijning achter haar witte babyvleugel zorgt voor de juiste entourage en maakt ze met haar bruiloft muziek het plaatje helemaal af.
Wilt jullie echt iets speciaals? Jennifer kan ook een lied componeren over uw persoonlijke verhaal!

Bruiloft muziek met Jennifer Ewbank:
Jennifers muziek hoort als een maatpak bij een bruiloft. Met haar “Endearing Wedding Songs” draagt zij bij aan het onvergetelijke moment voor de newlyweds. Jennifers charmante verschijning achter haar witte babyvleugel zorgt voor de juiste entourage en maakt het plaatje helemaal af. Wilt u echt iets speciaals? Jennifer kan ook een lied componeren over uw persoonlijke verhaal!

Stuur een vraag over Jennifer Ewbank of vraag offerte op