DJ met saxofoniste en contrabas / DJ duo The Paris Plan

Dj saxofoon

The Paris Plan

Exclusief DJ duo, Dj’s, saxofoon en contrabas
(Dansmuziek of stijlvolle loungemuziek)

DJ met contrabas en saxofoniste

DJ met saxofonist: een fijne combinatie van dansmuziek met live muzikant. Een exclusieve act van saxofoniste en een DJ/contrabassist met de naam The Paris Plan. Deze DJ is professioneel contrabassist en speelt tijdens zijn DJ set ook contrabas samen met de saxofoniste. Het repertoire bestaat uit bekende dance classics (80’s) met in een remix van moderne beat tot aan dance hits van nu. Afgewisseld met ‘freestyle’ beats waar de contrabassist en de saxofoniste samen improviseren.

DJ met saxofoniste lounge muziek

Bent u op zoek naar een DJ met saxofonist als achtergrondmuziek? Dan draait de DJ alleen relaxte loungemuziek op aangenaam volume. De Dj en de saxofoniste passen hun volume en repertoire aan. Hierdoor krijgt uw evenement een muzikale omlijsting in een ‘lounge’ thema, dj met saxofoon.

DJ met saxofoniste, zangeres/pianiste Jennifer Ewbank & percussioniste

Wilt uw kunnen dansen maar ook achtergrondmuziek? Dan is de bezetting van deze act ook te boeken met zangeres/pianiste Jennifer Ewbank, contrabas, saxofoon en percussie. U kunt zelf bepalen of uw wilt dansen of van de Dj en muzikanten als live achtergrond muziek wilt genieten.

Setting:
DJ en saxofonist

Extra opties:

  • percussioniste
  • zangeres

Speeltijd
In overleg: saxofoniste speelt 3 sets binnen 3 uur

Vanaf prijs
€ 700 (DJ en saxofoniste, incl. Pioneer set)

Stuur een vraag over Dj met saxofonist of vraag offerte op