CHMPGN Avenue: akoestische band of Dj act met Jennifer Ewbank

CHMPGN AVENUE

Dit idee is ontstaan en ontworpen door muzikanten die vanuit hun pure passie voor muziek samen het leven willen vieren. Je hebt feestjes zoals een van de velen en je hebt feesten waarbij mensen met een grote glimlach op het gezicht aan terugdenken . Voor dat laatste is net dat beetje extra nodig. Deze unieke samenstelling van absolute topmuzikanten geeft uw feest net dat extra waardoor uw feest altijd herinnerd zal worden.

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.
CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten. Neem een glas Champagne, laat je meevoeren door de muziek, en verlies je in de avond.

Samenstelling
Jennifer Ewbank: zang/pianio,
contrabassist/Dj, saxofoniste, percussioniste

Akoestische band

Zang, piano, contrabas en saxofoon. Eventueel aangevuld met zanger/gitarist

Dansbaar / hits van nu:

Zang, piano, DJ, contrabas, saxofoniste, percussioniste

Stuur een vraag over CHMPGN Avenue of vraag offerte aan