Alides Hidding (Time Bandits) boeken? Listen to the man with the golden voice!

Alides Hidding, de man met de eye-liner en de hoed.

Alides Hidding is bekend sinds de jaren ’80 dankzij zijn ‘dance classics’. Elke 40+er kent zijn hits zoals I am specialised in you, Holywood 7, Listen to the man with the golden voice, Live it up, Endless Road, I am only shooting love. De man met de eye-liner en de cowboy hoed tourde internationaal met zijn Time Bandits en verkocht vele singles, maxi-singles en LP’s. Tot op de dag van vandaag bestaan de Time Bandits nog en treedt Alides ook in andere bezettingen op. Solo, met compacte band of met DJ. En nog steeds met eye-liner en hoed.

Alides live: Time Bandits hits, golden oldies. Still going strong.

Alides Hidding is nog steeds een zanger/gitarist en componist met een X factor die groter is dan Nederland. In diverse samenstellingen treed hij op in Nederlands, België, Frankrijk. Zijn repertoire bestaat uit Time Bandits hits aangevuld met ‘golden oldies’.

Bent u fan van Alides of organiseert u een 80’s feest, dan zijn er verschillende mogelijkheden om Alides Hidding te boeken:

  • als zanger/gitarist (tape act)
  • met compacte live band (Alides zang/gitaar+bassist+drummer. Extra opties: toetsenist, zangeres)
  • met de Time Bandits
  • met DJ (deze draait dance classics en samen met Alides als tape act)

Alides Hidding heeft niet meer de zeer hoge kopstem zoals vroeger, dat is onmogelijk vol te houden. Alides is een unieke verschijning die nog steeds met een enorme kracht en passie optreedt. Zijn gitaarspel is duizelingwekkend, zijn zang is nog meer met gevoel dan in de 80’s, zijn performance is een eeuwige herinnering. Listen to the man with the golden voice: Alides Hidding!

Alides Hidding
Zanger en gitarist

Speeltijd:
In overleg

Mogelijkheden:

  • Solo (tape act zang/gitaar)
  • Met kleine band: bassist en drummer,
    > extra: gitarist, toetsenist, zangeres.

Alides Hidding - the Blenders

Luister naar unieke audio van het album ‘As life’, klik op play!