Akoestische band Vintage: stijlvol, vintage, hits van toen en nu als akoestische live muziek

Akoestische band Vintage

U bent op zoek naar een akoestische band, bekende liedjes in een akoestische versies. Omdat u een aangename klank wil op uw evenement. De band moet er goed gekleed uitzien, echt iets bijzonders en stijlvol. De zangeres zingt de sterren van de hemel. U houdt van het instrument de contrabas, dit staat sjiek en klinkt bijzonder warm. De gitarist speelt mooie akkoorden maar speelt ook dansbaar. Een beeldschone dame op percussie heeft een aangenaam dansbare groove, voor degene die wil dansen is het perfect maar ook voor de gasten die willen praten.

Live achtergrondmuziek, covers in akoestische stijl of funky bandje.

Deze akoestische band bestaat uit zangeres, gitarist (of pianist Jeroen, contrabas en percussioniste.
Deze beroepsmuzikanten voelen zich thuis in allerlei soorten bekende liedjes in diverse stijlen (pop, funky, jazzy, ballads). Een hit van Stevie Wonder, Tina Turner uit de 80’s, tot Bruno Mars of Justin Timberlake van nu. De band speelt zo dat jong en oud kunnen genieten van live muziek.

Specialisten in muzikale omlijsting met goede en fijne muzikanten

De bandleden hebben allen veel ervaring met diverse soorten muzikale omlijsting: een huwelijksceremonie, bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest of verjaardag. De bandleden zijn professioneel en mixen zich zonder diva gedrag in uw evenement, goed gekleed in vintage kleding.

Akoestische band Vintage:
Zangeres, gitarist of pianist, contrabassist en percussioniste

Optioneel:
DJ Good Vibe

akoestische-band-mindy

Akoestische band met pianist en gitarist tijdens bruiloft, tuinfeest


Akoestische band Vintage is te boeken voor vele evenementen: bruiloft, receptie, festival, verjaardag, borrel, live achtergrondmuziek, tuinfeest. Akoestische band Vintage maakt altijd snel een offerte en staan open voor overleg, een mailtje beantwoorden we snel. Of bel met Maurits: 06 27878668.

Unieke akoestische band met een ruim repertoire, geschikt voor iedereen

Deze band heeft een speciaal repertoire voor bruiloftmuziek, echte trouwliedjes. Akoestische muziek geeft een extra love sound, een romantisch geluid dankzij de akoestische gitaar, de kaarsjes op de piano, de warme klank van de contrabas. Geschikt voor ceremonie, receptie of avondfeest.

akoestische-band- met zangeres mindy

Stuur een vraag over akoestische band Vintage of vraag een offerte op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.