Akoestische band MINDY: stijlvol, vintage, hits van toen en nu als akoestische live muziek

Akoestische band MINDY

U bent op zoek naar een akoestische band, bekende liedjes in een akoestische versies. Omdat u een aangename klank wil op uw evenement. De band moet er goed gekleed uitzien, echt iets bijzonders en stijlvol. De zangeres zingt de sterren van de hemel. U houdt van het instrument de contrabas, dit staat sjiek en klinkt bijzonder warm. De gitarist speelt mooie akkoorden maar speelt ook dansbaar. Een beeldschone dame op percussie heeft een aangenaam dansbare groove, voor degene die wil dansen is het perfect maar ook voor de gasten die willen praten. Dit is mijn akoestische band MINDY!

Live achtergrondmuziek, covers in akoestische stijl of funky bandje.

Akoestische band MINDY bestaat uit zangeres Mindy, gitarist Benjamin (of pianist Jeroen), op contrabas Maurits, percussioniste Anouk.
Deze beroepsmuzikanten voelen zich thuis in allerlei soorten bekende liedjes in diverse stijlen (pop, funky, jazzy, ballads). Een hit van Stevie Wonder, Tina Turner uit de 80’s, tot Bruno Mars of Justin Timberlake van nu. De band speelt zo dat jong en oud kunnen genieten van live muziek.

Specialisten in muzikale omlijsting met goede en fijne muzikanten

De bandleden van Mindy hebben allen veel ervaring met diverse soorten muzikale omlijsting: een huwelijksceremonie, bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest of verjaardag. De bandleden zijn professioneel en mixen zich zonder diva gedrag in uw evenement, goed gekleed in vintage kleding.

Akoestische band Mindy:
Zangeres Mindy, gitarist of pianist, contrabassist en percussioniste

Optioneel:
DJ Good Vibe

akoestische-band-mindy

 Akoestische band Mindy met pianist tijdens bruiloft, tuinfeest


Akoestische band MINDY is te boeken voor vele evenementen: bruiloft, receptie, festival, verjaardag, borrel, live achtergrondmuziek, tuinfeest. Akoestische band MINDY maakt altijd snel een offerte en staan open voor overleg, een mailtje beantwoorden we snel. Of bel met Maurits: 06 27878668.

Unieke akoestische band met een ruim repertoire, geschikt voor iedereen

Mindy heeft een speciaal repertoire voor bruiloftmuziek, echte trouwliedjes. Akoestische muziek geeft een extra love sound, een romantisch geluid dankzij de akoestische gitaar, de kaarsjes op de piano, de warme klank van de contrabas. Geschikt voor ceremonie, receptie of avondfeest.

akoestische-band- met zangeres mindy

Stuur een vraag over akoestische band MINDY of vraag een offerte op