Akoestische coverband MAIS bestaat uit zanger, gitarist met contrabas en percussie. MAIS is 15 jaar bekend als akoestisch duo en is uitgebreid met een percussioniste die in Nederland bekend staat (Shirma Rouse, Brownie Dutch) als de vrouw die staand cajon speelt.

Akoestische muziek die niet te hard klinkt. Live achtergrondmuziek waarbij u kunt praten tijdens een borrel of.. desgewenst toch op kan dansen op een feest. Bekende liedjes uit de muziekgeschiedenis tot aan nu, van bekende artiesten (Prince, Ed Sheeran, Anouk). Niet de liedjes die elke band al speelt maar net even een andere die je ook kent. Ook een selectie van bijzondere covers: speciaal voor de muziekliefhebber (Radiohead, Bush, Paul Weller). Door de rustige aangename klank van MAIS is de muziek voor elke leeftijd en iedere smaak geschikt. Om die reden speel MAIS veel op zakelijke evenementen en bruiloften.

MAIS bestaat 15 jaar en elk liedje is met zorg in een eigen akoestische compositie omgezet: een singer-songwriter benadering.
Deze akoestische band bestaat uit enthousiaste professionele muzikanten die altijd op tijd komen, met u alles goed overleggen, goed gekleed zijn en professioneel eigen geluid hebben voor kleine en grotere evenementen.

Akoestische band

Zanger en gitarist, contrabas, percussie

Speeltijd

3×45 minuten binnen 4 uur

Prijs indicatie:
€900 – €1190 (inclusief geluid & licht tot 200 mensen)


Geen zorgen over live (achtergrond)muziek met akoestische band MAIS

WhatsApp chat