Akoestisch trio MAIS, achtergrondmuziek of dansen op akoestische muziek

Akoestisch trio MAIS

U wilt een akoestisch trio boeken? MAIS bestaat uit een zanger-gitarist, contrabas en percussioniste. Een professioneel trio met van pure akoestische versies van hits. Het repertoire bestaat uit een breed palet van covers welke dit pop trio transformeert naar een singer-songwriter geluid. Ideaal voor live achtergrondmuziek maar zeker ook geschikt om even te dansen. Geschikt voor alle leeftijden (liedjes van Rolling Stones tot aan Ed Sheeran).

Akoestisch duo:
Zanger en gitarist, contrabassist, percussioniste

Speeltijd
3×45 of 4x 30 minuten binnen 4 uur.

Prijs indicatie:
€ 1250 ex 9% btw (inclusief licht & geluid)

Band website
www.puurmais.nl

E-mail direct met MAIS
mail@puurmais.nl

Akoestisch trio

MAIS is te boeken voor vele evenementen; bruiloft, receptie, festival, verjaardag, borrel, live achtergrondmuziek, tuinfeest of gewoon in de kroeg. Onze prijs is een indicatie. Een bruiloft vereist meer tijd en overleg dan een optreden in de kroeg. Voor de horeca hebben we overigens een speciaal budget, neem dan contact met ons op. MAIS maakt altijd snel een offerte en staan open voor overleg, een mailtje beantwoorden we snel. Of bel 06 27878668.

YOUTUBE CLIPS

Uniek akoestisch trio met een uniek repertoire, geschikt voor iedereen

MAIS heeft een eigen repertoire van liedjes vanaf de jaren ’70 tot aan nu. Een eigen versie van Light my Fire van The Doors tot aan Thinking out loud van Ed Sheeran. Door het rustige warme geluid van akoestisch duo MAIS is deze muzikale omlijsting als live achtergrondmuziek zeer geschikt, bruiloftmuziek, personeelsborrel etc. Maar mocht het nodig zijn dan kan MAIS iets aanzetten. Het repertoire is zo samengesteld dat de muziek voor alle smaken en leeftijden geschikt is.

Luister naar audio, klik op play!

Akoestische band
akoestisch duo MAIS
Akoestisch duo boeken
blank

Stuur een vraag over akoestisch duo MAIS of vraag offerte op

WhatsApp chat