Akoestisch duo boeken? MAIS: covers in singer-songwriter stijl / acoustic lounge sfeer

Akoestisch duo met akoestische live (achtergrond)muziek

Akoestisch duo wordt vaak geboekt voor evenementen zoals een ceremonie, bruiloftmuziek, tuinfeest, receptie of feest in de huiskamer. Waarom? Het is betaalbare akoestische live muziek of live achtergrondmuziek. Makkelijk is in te passen en betaalbaar. Dankzij de compacte bezetting. Verder zijn er geen zorgen met betrekking tot geluidsoverlast (<85Db). Er is geen extra tijd nodig voor een grote band die moet opbouwen. Opbouwen en soundcheck is in een uur klaar.

Live achtergrondmuziek of feest? Of allebei?

Dit akoestisch duo is perfect voor live achtergrondmuziek. Een muziek duo van houten instrumenten zoals gitaar en contrabas zorgt ervoor dat de live muziek de gasten ‘raakt’.
Terwijl ze ondertussen ook gezellig kunnen praten. Echter kan dit akoestisch duo er ook voor zorgen dat ze klinken voor drie! Wil je juist ook kunnen dansen dan klinken snaar instrumenten juist ‘percussief’ en gaan de voetjes van de vloer!

Akoestisch duo zanger/gitarist en contrabas: MAIS

MAIS bestaat uit zanger/gitarist Istvan en op contrabas Maurits. MAIS bestaat 15 jaar en is een professioneel duo.

Het concept van dit duo is een cover akoestisch spelen. Met een ‘singer-songwriter benadering’. Het repertoire bestaat uit bekende liedjes maar zeker ook liedjes die bekend zijn maar niet alle bands spelen. Elk nummer is op de MAIS-manier gearrangeerd (de kunst van het weglaten) en klinkt door de akoestische instrumenten heel toegankelijk.

Akoestisch duo:
Zanger en gitarist, contrabassist

Speeltijden
2×50 minuten, 3×45 minuten, 4×30 minuten

Richtprijs:
€ 700 euro (incl. geluid en licht)

Band website
www.puurmais.nl

Akoestisch duo MAIS is te boeken voor vele evenementen; bruiloft, receptie, festival, verjaardag, borrel, live achtergrondmuziek, tuinfeest of gewoon in de kroeg. Onze vraagprijs is een indicatie. Een bruiloft vereist meer tijd en overleg dan een optreden in de kroeg. Voor de horeca hebben we overigens een speciaal budget, neem dan contact met ons op. MAIS maakt altijd snel een offerte en staan open voor overleg, een mailtje beantwoorden we snel. Of bel 06 27878668.

Uniek akoestisch duo met een uniek repertoire, geschikt voor iedereen

MAIS heeft een eigen repertoire van liedjes vanaf de jaren ’70 tot aan nu. Een eigen versie van Light my Fire van The Doors tot aan Thinking out loud van Ed Sheeran. Door het rustige warme geluid van akoestisch duo MAIS is deze muzikale omlijsting als live achtergrondmuziek zeer geschikt, bruiloftmuziek, personeelsborrel etc. Maar mocht het nodig zijn dan kan MAIS iets aanzetten. Het repertoire is zo samengesteld dat de muziek voor alle smaken en leeftijden geschikt is.

Luister naar audio, klik op play!

Akoestische band
akoestisch duo MAIS